Progressive Safety söker Key Account Manager

Plats: Jönköping

Yrkesroll: Key Account Manager

Lön: Fast lön + provision

Anställningsform: Heltid och tillsvidare med 6 månaders inledande provanställning.

Progressive Safety är ett innovationsbolag som utvecklar säkerhets- och tillgänglighetsprodukter. Vår första produkt, en mobil upphängningsanordning för brandsläckare, löser ett säkerhetsproblem inom brandskydd och har blivit utsedd till årets säkerhetslösning 2016.

Företaget växer och vi söker nu passionerade säljare med fingertoppskänsla och god förståelse för kvalitativ ingång och hög nivå i säljprocessen. Du kommer självständigt driva hela försäljningsprocessen från att identifiera nya affärsmöjligheter/prospektering, boka möten med potentiella kunder, genomföra kundmöten, offert- och avtalsskrivning och hela vägen fram till avslut.

Du är även ansvarig för uppföljning mot kund efter avslutat uppdrag vilket innebär mycket dialog och samarbete, både under och efter processen. Vi är ett tillväxtbolag med höga ambitioner och nykundsbearbetning kommer därför initialt stå för en stor del av arbetstiden.

Vi tror att du som söker passar in på följande profil:

  • Du har ett mycket starkt driv och vill vara den bästa på det du gör.
  • Du är nyfiken och handlingskraftig.
  • Du har ett stort intresse för människor och är bra på att skapa nya kontakter.
  • Du är ödmjuk men säker på din förmåga att lösa kundens problem.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska.

Det är meriterande om du har en bakgrund inom försäljning sedan tidigare.
Körkort klass B samt inledningsvis tillgång till egen bil är ett krav.

Hur ansöker jag?

Vill du veta mer är du välkommen att ringa Ahmed Mireé på telefon 076-7055370, Din ansökan skickar du till ahmed.miree@progressivesafety.se så snart som möjligt, dock senast den 30/9-2017. Vi kommer utvärdera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.